Ilie Năstase nu vrea să mai audă de fiica adoptivă Charlotte. Ce mesaj i-a transmis după tânăra ce a făcut acuzaţii la adresa soţiei lui

25 07. 2024, 12:19

Ilie Năstase a făcut lumină, după ce fiica lui adoptivă, Charlotte, a declarat zilele trecute în presă că nu mai poate lua legătura cu el. Tânăra a mers şi mai departe şi a acuzat-o pe soţia fostului tenismen că i-ar fi blocat contactul în telefon. 

Ilie Năstase a fost extrem de deranjat de acuzaţiile pe care fiica lui adoptivă le-a făcut în presă. Fostul sportiv susţine că el a fost cel care nu a mai vrut să ia legătura cu Charlotte, explicând şi motivul.

Ce spune Ilie Năstase despre acuzaţiile fiicei adoptive

Fostul tenismen a dezvăluit că este supărat pe ea după ce și-a făcut cont pe OnlyFans, o platformă destinată adulților.

„Este incredibil ce poate să spună. Păi cum să umble Ioana la mine în telefon? Cum să o blocheze soția mea? Fabulos!

Vreau să știe că eu, personal, am blocat-o. Așa că să stea liniștită, să nu mai arunce vina pe ea. Da, în urmă cu trei ani, când a apărut ea cu OnlyFans-ul sau dezbrăcată în poze, atunci am blocat-o. De atunci gata, nu mai am nicio treabă cu ea”, a declarat Ilie Năstase pentru Spynews.

Și a continuat susținând că nu mai are ce discuta cu ea: „Îi urez multă sănătate, dar o rog să termine cu scandalurile. Cu mine nu mai are ce discuta, e pe drumul ei. Am ajutat-o când a fost cazul, i-am plătit școala, vreo jumătate de milion de euro. Ea e în SUA, eu – în România, nu-mi mai pasă. Fiecare are viața lui”.

Cum a reacţionat Ioana Năstase

Pentru aceeași sursă, Ioana Năstase a luat atitudine despre scandalul cu Charlotte.

„Ferească Dumnezeu, cum să o blochez eu? Mă bucur că soțul meu face lumină. Această fată văd că iar caută scandal. Ocazional iese și mă atacă, în condițiile în care nu mă cunoaște, nu ne-am văzut niciodată.

Săptămâna trecută, cu patru zile înainte ca soțul meu să împlinească 78 de ani, mi-a dat cerere de prietenie pe Facebook. Am acceptat-o fără probleme. Apoi, a lăsat un comentariu la una dintre pozele în care apăream cu Ilie: «La mulți ani, tati!»”.

Cum să spună că eu mă împotrivesc ca soțul meu să țină legătura cu copiii lui? Păi nu sunt și eu părinte? E treaba lui cum își ajuta copiii, dacă le dă sau nu bani, nu a mea. Tind să cred că această fată este pusă de cineva să mă atace. Noi, femeile, suntem mai răzbunătoare (n.r. – râde) și uităm mai greu unele lucruri. Cine știe ce o avea pe suflet… Repet, eu nu am nimic împotriva ei. Păi dacă ar fi vrut să ia legătura cu tatăl ei, îmi putea spune acest lucru și aș fi ajutat-o fără probleme”, a declarat şi soția lui Ilie Năstase.

 

 

Sursă foto: social media